Comite van aanbeveling

[column size=”1-3″ last=”0″]

[heading]Gert Jan Bent[/heading]

Raadslid in de gemeente Midden-Drenthe[/column]

[column size=”2-3″ last=”1″]

 
The Ride on Education is niet meer weg te denken. De deelnemers aan de “Ride on Education” fietsten vele jaren vanuit het centrum van Beilen in etappes naar buitenlandse bestemmingen, en vorig haalden haalden ze zelfs Parijs -reden waarom ze toen niet in Beilen startten. Inmiddels is zo een prachtige traditie ontstaan waarin jong en oud gezamenlijk een sponsorfietstocht ondernemen om geld in te zamelen voor onderwijs in derdewereldlanden. Ik spreek de nadrukkelijke wens uit dat gezien het succes van de afgelopen jaren het aantal deelnemers en de opgebrachte sponsorgelden in 2021 de vorige jaren weer gaan overtreffen. En dát voor het goede doel van onderwijs voor iedereen in de wereld!
Oftewel: “Trapp’n veur Underwies is Trapp’n veur de aander.”

[/column]

[divider top=”0″ style=”solid”]

[column size=”1-3″ last=”0″][heading]Fleur Nagengast[/heading]

9-voudig Nederlands Kampioen veldrijden.[/column]

[column size=”2-3″ last=”1″]
 
Zelf heb ik na leuke onbezorgde schoolperiodes mijn diploma’s behaald. Het begon allemaal op de basisschool in Beilen waar ik elke dag op mijn fietsje naar toe kon racen. Helaas is dit niet voor elk kind vanzelfsprekend en daarom is het prachtig om te zien dat er door middel van een fietstocht letterlijk en figuurlijk een steentje wordt bijgedragen aan beter onderwijs in derdewereldlanden. Ik ben ervan overtuigd dat er dit jaar weer een prachtige route is uitgezet. Geld ophalen voor een belangrijk doel door middel van hetgeen dat ik het aller liefste doe: fietsen! Mooier kan bijna niet!

[/column]

[divider top=”0″ style=”solid”]

[column size=”1-3″ last=”0″][heading]Roland Welles[/heading]

Voormalig Directeur Rabobank Westerbork[/column]

[column size=”2-3″ last=”1″]
 
Het is mooi om te merken dat er creatieve initiatieven voor het goede doel worden ontplooid. Ik beveel The Ride on Education graag aan omdat het een mooi initiatief is en er vanuit de gedachte ‘samen sterk’ zowel een lange afstand wordt overbrugd als een bijdrage geleverd wordt aan een lange termijnontwikkeling van derdewereldlanden. Goed onderwijs is volgens mij een lange termijnoplossing voor korte termijnproblemen zoals die er helaas nog steeds zijn in de vorm van bijvoorbeeld een tekort aan voedsel en gezondheidszorg. Niet alleen aan het doel is gedacht, ook aan het proces. Door de tocht in ‘befietsbare’ etappes te verdelen kan toch een lange afstand worden overbrugd door ook de minder geoefende fietsers. Fietsen voor een goed doel en ook genieten van de reis, van de omgeving en van elkaar. Alle ingrediënten volgens mij om zowel dit avontuur als de voorgenomen toekomstige avonturen te doen slagen. Ik wens de organisatie en deelnemers veel succes en plezier toe met het behalen van de doelen en het genieten van de reis daar naartoe.
[/column]