Kostenbegroting voor deelnemers

Begroting voor deelnemers (onder voorbehoud van definitieve vaststelling campingkosten)

Om enig inzicht te hebben in de kosten die je als deelnemer tijdens de fietstocht zult hebben, geven we je onderstaande informatie. Deze informatie is onder meer gebaseerd op normale (camping-)prijzen.

Overnachtingen op campings.
Elke camping kent andere prijzen. Slaap je alleen in een 1- of 2-persoons tent dan is het 8x € 16,= p.n. is € 128,= totaal. Slaap je met 2 personen in een 2-persoons tent dan is het 8x € 12,= p.n. is € 96,= pp. totaal.

De organisatie zal steeds de kosten van de campings afrekenen, omdat dit kortingen oplevert die ten goede komen aan de goede-doelen. We vragen de deelnemers bij inschrijving van de tocht de (normale) campingkosten te voldoen.
Als alle aanmeldingen binnen zijn en de campingtarieven bekend zijn volgt nog een nieuwsbrief met alle informatie.

Vanwege te ontvangen kortingen op campings worden chauffeurs van eventueel meerijdende campers verzocht de reservering en betaling via de penningmeester van de stichting te laten lopen (dit geldt niet voor door deelnemers zelf gereserveerde accommodatie op campings).

Inschrijfkosten
De inschrijfkosten voor 2023 zijn € 50,=. Deze kosten worden gebruikt voor het begeleidend vervoer op de heenreis. Ten behoeve van het vervoer van fietsers ingeval van pech of fietsers die een halve etappe rijden.

Terugtocht per trein of met onze retour service
Ook dit jaar bieden we de deelnemers de mogelijkheid om -met fiets en bagage- per auto of bus terug te gaan; afhankelijk van de wens van de (meerderheid) deelnemers. De terugreis naar Nederland wordt gepland op zondag 28 juli 2024 naar Maastricht. De kosten van dit vervoer worden hoofdelijk omgeslagen over degenen die hier gebruik van maken en bedragen naar verwachting € 75,= p.p. (inclusief fiets en bagage, mits alle zitplaatsen bezet zijn).

Eten, drinken en toeristische attracties
De kosten hiervoor zijn geheel afhankelijk van je eigen wensen. Je kunt met andere deelnemers gezamenlijk gaan eten of op eigen houtje. Je kunt naar de snackbar of naar een restaurant. Ook de kosten voor een bezoek aan toeristische attracties heb je geheel in eigen hand.

Totaalkosten low-budget
Indien je echt de hand op de knip houdt en voor maximaal € 10,= per dag kosten maakt voor eten, drinken en attracties en de terugtocht per trein of auto doet, heb je een 9-daagse fietsvakantie voor ruim € 300,=.

Zie voor verdere informatie het huishoudelijk reglement.