Kostenbegroting voor deelnemers

Begroting voor deelnemers (onder voorbehoud van definitieve vaststelling campingkosten)

Om enig inzicht te hebben in de kosten die je als deelnemer tijdens de fietstocht zult hebben, geven we je onderstaande informatie. Deze informatie is onder meer gebaseerd op normale (camping-)prijzen.

Overnachtingen op campings.
Elke camping kent andere prijzen. Slaap je alleen in een 1- of 2-persoons tent dan is het 8x € 16,= p.n. is € 128,= totaal. Slaap je met 2 personen in een 2-persoons tent dan is het 8x € 12,= p.n. is € 96,= pp. totaal.

De organisatie zal steeds de kosten van de campings afrekenen, omdat dit kortingen oplevert die ten goede komen aan de goede-doelen. Daarom vragen we deelnemers vóór de tocht begint de (normale) campingkosten te voldoen.
Daarover sturen we, als alle aanmeldingen en campingtarieven binnen zijn, nog een nieuwsbrief. Vanwege te ontvangen kortingen op campings wordt chauffeurs van eventueel meerijdende campers verzocht de reservering en betaling via de penningmeester van de stichting te laten lopen (dit geldt niet voor door deelnemers zelf gereserveerde accommodatie op campings).

Inschrijfkosten
De inschrijfkosten voor 2021 zijn € 35,=. Deze worden gebruikt om folders en posters te drukken voor het werven van deelnemers en donateurs. Ook de kosten voor het begeleidend vervoer op de heenreis worden hieruit betaald. (Ten behoeve van het  vervoer van bagage, fietsen en personen ingeval van pech of halve etappes rijden.)

Terugtocht per trein of met onze retour-service
Indien je per trein vanaf het eindpunt terug wilt naar Beilen ben je mét fiets ongeveer € 70,- / € 100,- kwijt. Zie hiervoor ook:
www.treinreiswinkel.nl

Maar ook dit jaar bieden we de deelnemers de mogelijkheid om -met fiets en bagage- per auto terug te gaan; afhankelijk van de wens van de (meerderheid der) deelnemers waarschijnlijk de dag na aankomst (zondag 18 juli 2021). De kosten van dit vervoer worden hoofdelijk omgeslagen over degenen die hier gebruik van maken en bedragen naar verwachting maximaal € 60,= p.p. (inclusief fiets en bagage, mits alle zitplaatsen bezet zijn).

Eten, drinken en toeristische attracties
De kosten hiervoor zijn geheel afhankelijk van je eigen wensen. Je kunt met andere deelnemers gezamenlijk gaan eten of op eigen houtje. Je kunt naar de snackbar of naar een restaurant. Ook de kosten voor een bezoek aan toeristische attracties heb je geheel in eigen hand.

Totaalkosten low-budget
Indien je echt de hand op de knip houdt en voor maximaal € 10,= per dag kosten maakt voor eten, drinken en attracties en de terugtocht per trein of auto doet, heb je een 9-daagse fiets-vakantie voor ca. € 300,=.

Zie voor verdere informatie het huishoudelijk reglement.